DIAMOND MICRODERMABRASIE:

 
Gezicht € 75,-
Gezicht + Hals € 90,-
Gezicht, Hals + Decollete € 115,-
 
Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert, met behulp van steriele diamanten opzetstukjes, uw dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt uw huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces. De jongere, gezonde huidcellen komen meteen te voorschijn. Deze behandelde huidlaag is dan in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Vandaar dat we deze behandeling ook vaak inzetten in combinatie met onze andere Huidcentrum therapieën.

De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid alsmede bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en zonlicht beschadigingen. Op een hogere stand is de microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen. Acne littekens kunnen zelfs tot 80% verbeteren!

Het voordeel van deze methode is dat deze prettiger is om te ondergaan en dat er niet gewerkt wordt met kristallen die achterblijven in de haren en gezichtsholtes. Goede resultaten worden gerealiseerd bij de gevoelige gebieden rond de ogen en de huid rondom de lippen, waar we voordien met de kristallen erg voorzichtig te werk moesten gaan, kunnen we nu met zeer fijne diamanten opzetstukjes ook het gebied rond de ogen en de bovenlip zeer nauwkeurig behandelen.

Na één behandeling voelt de huid al merkbaar zachter en gladder aan, maar het beste resultaat kan worden bereikt in kuurvorm. Afhankelijk van het huidprobleem en het behandeldoel zullen het aantal behandelingen die nodig zijn worden vastgesteld:

Diamond Microdermabrasie is geschikt voor veel huidtypen en kan worden toegepast bij:

De behandeling is volledig pijnloos en wordt over het algemeen als ontspannend ervaren. Na een behandeling is het resultaat onmiddellijk zichtbaar.