INSTITUTE BCN PRODUCTS.   


 BCN CLASSICS - De originele mesotherapieformules


De BCN Classics producten behoren tot het BCN mesoceuticals ® -assortiment van het Instituut . Het zijn pure actieve ingrediënten, farmaceutische kwaliteitssamenstellingen zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn steriel (geen bewaarmiddelen of additieven), dus ze bereiken een grote tolerantie. Ze kunnen alleen worden gebruikt of worden gecombineerd met andere producten van zowel BCN Classics als BCN Cocktails.

Het Institute BCN Classics, gecombineerd met de meest geavanceerde transdermale toedieningssystemen, bieden patiënten de voordelen van traditionele mesotherapie, maar met een niet-invasieve, veilige en pijnloze behandeling, zonder bijwerkingen en onmiddellijke resultaten.

Ze laten ook toe om voor elke patiënt 100% aangepaste behandelingen te creëren om op een gepersonaliseerde manier esthetische problemen zoals huidveroudering, lokaal vet, vlekken, haarverlies, slapheid, cellulitis, striae, acnelittekens, etc. op een persoonlijke manier te fixeren.


BCN COCKTAILS - De perfecte mix voor elke behandeling


De BCN Cocktails producten zijn ingrediëntencombinaties die perfect zijn bestudeerd en ontwikkeld om te profiteren van de synergieën tussen verschillende actieve principes en om hun effecten in gezicht en lichaam te vergroten. Ze kunnen alleen worden gebruikt of worden gecombineerd met andere producten van BCN Classics en BCN Cocktails . Ze zijn steriel (geen bewaarmiddelen of additieven), dus ze bereiken een grote tolerantie. Ze zijn verpakt in flacons met eenheidsdosis van 10 ml, een presentatie die het mengsel met andere actieve ingrediënten vergemakkelijkt. 

he Institute BCN Cocktails, in combinatie met de meest geavanceerde transdermale toedieningssystemen, biedt patiënten de voordelen van traditionele mesotherapie, maar met een niet-invasieve, veilige en pijnloze behandeling, zonder bijwerkingen en onmiddellijke resultaten. Ze laten ook toe om voor elke patiënt 100% aangepaste behandelingen te creëren om op een gepersonaliseerde manier esthetische problemen zoals huidveroudering, lokaal vet, vlekken, haarverlies, slapheid, cellulitis, striae, acnelittekens, etc. op een persoonlijke manier te fixeren.BCN GEAVANCEERDE PEPTIDEN COCKTAILS - Slimme mesoceuticals ®
De BCN Advanced Cocktails-Peptides- lijn is een reeks producten waarvan de belangrijkste componenten de zogenaamde nieuwe generatie peptiden zijn die synergistisch werken met andere geavanceerde actieve ingrediënten, zoals collageen, hyaluronzuur, vitamines, enz., Om spectaculaire resultaten te bereiken voor de huid en haar. 

Peptiden zijn moleculen die zijn samengesteld uit een korte keten van aminozuren, georganiseerd in een specifieke sequentie die hun functie binnen de cel zal bepalen. Hun belangrijkste functie is intercellulaire communicatie , dat wil zeggen, zich gedragen als boodschappers in de verschillende lagen van de huid om informatie tussen de cellen door te geven, en zo de manier waarop deze cellen functioneren te veranderen.

Naarmate de leeftijd vordert, worden de signalen die instructies geven aan de cellen om zichzelf te herstellen en collageen en elastine te produceren, wat de huid glad, stevig en jong houdt, uitgeschakeld. De belangrijkste taak van de peptiden is om nieuwe instructies door te geven aan de cellen om deze activiteiten opnieuw te starten. 

Om dit te bereiken werken de peptiden direct op de cel via specifieke receptoren in het celmembraan, die werken als antagonisten of agonisten van de celmechanismen, die hun biochemische functies moduleren, controleren en reguleren.