BCN CAPILLUM PEPTIDES - Advanced Cocktail Hair Loss 5 ml vail

Geavanceerde samenstelling van biomimetische peptiden die haaruitval tegengaat en haargroei stimuleert.

BCN Capillum Peptiden bestaat uit de volgende peptiden: koper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3.

Het is een steriele oplossing op basis van een combinatie van verschillende peptiden voor de behandeling van hormonale alopecia (androgeen). Ook kan het helpen bij interne of externe factoren zoals voedingstekorten en stress. De behandeling verjongd de haarfollikel zodat deze weer beter gaat werken en is een medisch esthetische oplossingen voor deze indicatie.

Deze exclusieve samenstelling bevat een nieuwe generatie peptiden die door middel van cel engineering ingrijpen op de regulatie van de haargroei.

Deze combinatie van peptiden hebben een synergetisch effect en regenereren de extracellulaire matrix (ECM) en verhoogt de microcirculatie waardoor de voeding en zuurstof toevoer verbeterd wordt naar het haarfollikel, dit verlengt de anagene fase en voorkomt haaruitval.

BCN Capillum-peptiden formule is aangevuld met vitaminen, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur voor de algemene verbetering van de hoofdhuid, hierdoor krijgt men weer volumineuzer en gezonder haar.

Ingrediënten: koper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3

 
Prijs per behandeling:
 
€125,00 met BCNCAPILLUMPEPTIDES-Advanced Cocktail Hair Loss