Honing massage

 

Heerlijk weg dromen onder het genot van het vloeibare goud!

Honing massage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Het wordt ook wel de Tibetaanse, Oekraïense, of Russische honingmassage genoemd.

Een diep verzorgende werking en zachte massage speciaal geschikt voor een droge, gestreste,niet elastische en cellulite huid, een aanrader na de zwangerschap zodat de huid terug strak en elastische wordt, maar natuurlijk vooral bedoeld als totale ontspanning.


 

Waarom honing? Honing bevat diverse suikers, mineralen, en sporenelementen die een fantastische voedende waarde voor o.a. de huid hebben. Met een buitengewone kracht wordt de huid vernieuwd en in de diepte gevoed. Na de behandeling voelt u huid zacht, glad en sterk aan. Tevens toont de huid een natuurlijke prachtige glans. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, verzorgend, verzachtend en verstevigend. De massage word uitgevoerd met een mengsel van zoete amandelolie, kruiden, en natuurlijke zuivere honing. Deze olie word verwarmd en doormiddel van een ontspannenmassage op de huid aangebracht .De honing wordt makkelijk opgenomen door de huid en geeft de huid energie.Resultaat een prachtig gevoede huid!

Honing massage rug, nek, schouders en armen duurt 30 minuten 
en kost € 38,-


Honing massage achterkant duurt 45 minuten en kost € 58,-

Honing massage gehele lichaam duurt 60 minuten en kost € 69,95

Honing massage gehele lichaam + gezicht massage duurt 90 min en kost € 95,-