Lichaampakkingen

 

Lichaampakkingen kunnen zowel eenmalig als in kuurverband genomen worden.  Eenmalig als ontspanning of als geschenk aangeboden worden.  In kuurverband om verschillende klachten te gaan verlichten (zie omschrijving bij soorten pakkingen).

 

Lichaampakkingen zonder scrab

Duur: 60 minuten

Prijs: 58 €


Lichaampakkingen met scrab

Duur: 90 minuten

Prijs: 78 €

 

Fit-algenpakking:

Deze pakkingen geven energie en vitaliteit.  Een kuur van 6 behandelingen in 2 maanden is de ideale, natuurlijke oplossing voor reumatische klachten, vermoeidhuid, artrose, depressie en kwaaltjes tijdens de menopauze.

Duur: 90 minuten

Prijs: 78€ per beurt

Kuur (6 behandelingen): 330 euro, 6 gratis gelaatsmassage ( terwijl het pakking 20 min. inwerkt, krijgt je een ontspannende gelatsmassage) 

 

 

 

Slank-algenpakking:

Deze pakkingen werken ontgiftend, stimuleert de circulatie, draineert je afvalstoffen én verbrandt je vet!  Een kuur van 6 behandelingen in 2 maanden geeft zichtbaar resultaat bij cellulitus en overgewicht.

Duur: 90 minuten
Prijs: 78 € per beurt


Kuur (6 behandelingen): 330 euro, 6 gratis gelaatsmassage ( terwijl het pakking 20 min. inwerkt, krijgt je een ontspannende gelatsmassage) 

 


Chocolade pakking voor het hele lichaam!

De nieuwste trend in de wellness is beslist de chocolade behandeling voor het lichaam.

Niet alleen de huid maar ook de geest wordt verwend. 
Geniet van de totale ontspanning en de heerlijke geur van pure chocolade.  

Zo zitten er veel polifenolen in de chocolade die zorgen voor een bescherming van de huid en bestrijden vrije radicalen en oxidatie. De zachte textuur heeft een weldadig effect op de huid zodat deze na de behandeling heerlijk zacht en verzorgd aanvoelt.
Hoe ziet de behandeling er uit?
 - Ontvangst met hot - chocolat drink
 - Een choco - scrub zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Tevens wordt               hiermee de doorbloeding gestimuleerd.
 - De chocolade pakking. De chocolade wordt gesmolten samen met een pure                 amandelolie en etherische oliën. Nadat de substantie is aangebracht wordt u in             een warmte deken gewikkeld waarna u 20 minuten blijft liggen. De chocolade               wordt verwijderd met warme doeken.                                                                      - Volgt nog een lichte massage met..... chocolade massage olie!

Duur: 90 minuten
Prijs: 78€

 

DRUIVENPAKKING:

Luxueuze druivenpakking die de huid herstelt zodat men een verjonging van de huid krijgt. Een innovatietherapie gebaseerd op de antioxiderende kwaliteiten van druivenextract dat de zintuigen activeert, stress doet wegvloeien en de huid verjongt. U hervindt een maximaal gevoel van welzijn.

 

Duur: 90 minuten
Prijs: 78€

Spa Gold Therapy

Voor een stralend mooie huid! Uit goudwier, dat het edele metaal opslaat. De Spa Gold therapy is een nieuwe massage waarbij kostbaar gold poeder gebruikt wordt. De sublieme lichaamspakking maakt de huid jonger en geeft het lichaam heerlijke glansreflexen, mooie gold glans met gouden glitters. Kortom, ideaal voor wie er feestje heeft. De gold therapie werkt zowel op het lichaam als het gelaat en hydrateert intens en zal de elasticiteit en energie sterk verhogen.

Spa Gold Therapy is gebasseerd op de magische werking van de gouden algen. 
Een therapie die de huid laat fonkelen en stralen alsook de huid jonger maakt en het lichaam bedekt met mooie en energieke reflecties. 
Dit goud regenereert de huid en vermindert rimpelvorming. Het hydrateert de huid, zodat deze weer soepel en stevig wordt.
Ideaal voor mensen met rijpere huid, ook ideaal voor jonge mensen vlak voor avondje uit. Het laat een gouden glans en aantrekkelijke geur na.
Een Spa Gold pakking begint steeds met een specifieke massage zoals met echte goudnectar. Het poeder van de gold wordt gemengd met enkele druppels water. Deze dienen om de huid te peelen en te hydrateren. na de peeling is het lichaam klaar voor de gold pakking. 

Duur: 90 minuten
Prijs: 78 €

Dode Zee Modder Pakking:

Deze pakking bevat dode zee modder wat verrijkt is met een unieke concentratie vn zouten en mineralen wat de bloedsomloop bevordert, pijn verzacht,  het verouderingsproces vertraagt,  de natuurlijke vochtbalans herstelt, hydrateert, mineraliseert, ontgift, de huid  vernieuwt en deze heerlijk zacht maakt.

Is geschikt voor een droge, gestressde en cellulitis huid, eczeem, psoriasis, reuma, artrose, artritis, bij spierpijn en natuurlijk ook gewoon voor totale ontspanning. De functie van deze pakking is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en ontspannend.

Door de combinatie van Dode Zee Modder en warmte is deze pakking een ware herbronning voor te ontspannen en pijn te verlichten.

Duur: 90 minuten
Prijs: 68 €

De Honey pakking

Eerst wordt u  gescrubt zodat alle dode huidcellen verwijderd zijn. Vervolgens kan u zich volledig ontspannen door de Honey Massage met de honing.Na de massage wordt u ingewikkeld in folie zodat de honing sneller en beter intrekt in de huid.Als afsluiter krijgt u een massage met Bodymilk voor een extra zachte huid.

De Honey massage is ideaal voor mensen met een droge huid, gevoelige huid, osteoporose,... En niet te vergeten voor iedereen die nood heeft aan ontspanning.

Duur: 90 minuten
Prijs: 68 €

  Deel Pakkingen
                                  
  voor de rug:                                   25 Euro
(vermindert stress, haalt vermoeidheid weg, geeft
energie, verzacht de pijn)

  
voor de onderbenen:                      25 Euro
(haalt vermoeidheid weg, maakt zware benen lichter,
stimuleert de bloedcirculatie, vermindert
vochtophopingen)

 

 

LICHAAMSSCRUB

 

 

Sea Salt Peeling 30 min € 35,00


Peeling rug, verwijderen van onzuiverheden        € 35,00