ALGENPAKKING

WELDAAD VOOR HET LICHAAM - WERKT ONTGIFTEND

De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend maar bevat ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben bij het afslanken, het tegengaan van cellulite en het verstevigen van de huid. 

Als eerste een peeling crème die wordt aangebracht op de huid met masserende bewegingen. Door de korreltjes in de crème worden de huidschilfers verwijderd en krijgt u een  zichtbaar en voelbaar gladdere huid.. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een betere opname van voedende producten.

De warme algenpakking wordt over uw gehele lichaam aangebracht. Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmtedeken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte gedurende 20 minuten haar werk doen. De pakking remineraliseert, revitaliseert zodat u zich weer energieker voelt. De perfecte lichaamspakking bij seizoenswisselingen, na een stress-periode, ziekte of vermoeidheid

Volgt nog een lichte massage met..... een voedende bodycream om de huid weer af te sluiten en uitdroging geen kans te geven.

Algenpakking  

DE WERKING VAN EEN LICHAAMSPAKKING

Door middel van pakkingen worden er a-specifieke prikkels aan het lichaam gegeven, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam wakker schudden, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te revitaliseren. De actieve ingrediënten uit de zee worden aan het lichaam toegediend. De bloed- en lymfecirculatie wordt effectief gestimuleerd, terwijl afvalstoffen worden afgevoerd.


VOORBEREIDING VAN DE HUID BIJ DE PAKKINGEN

Om de werkzame bestanddelen in de huid te kunnen laten indringen moet de huid worden gereinigd.

CONTRA INDICATIES

* Hartproblemen
* Hoge Bloeddruk
* Jodiumallergie
* Schildklieraandoeningen
* Koorts en ontstekingen