CHOCOLADEPAKKING

WELDAAD VOOR HET LICHAAM - WERKT VERSTEVIGEND

De cacaopakking is niet alleen heerlijk en weldadig maar bevat ook werkzame stoffen die het lichaam vitaliseren en de huid verstevigen en het vetafbraak stumuleren.

Als eerste een peeling die wordt aangebracht op de huid met masserende bewegingen. Door de korreltjes in de crème worden de huidschilfers verwijderd en krijgt u een  zichtbaar en voelbaar gladdere huid.. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een betere opname van voedende producten.

 De warme chocolade pakking wordt over uw gehele lichaam aangebracht. Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmtedeken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte gedurende 20 minuten haar werk doen. Door de pure cacao en de cacaoboter zal de huid gevoed en gehydrateerd worden, waardoor ze zachter en soepelder aanvoelt.

Volgt nog een lichte massage met..... een voedende bodycream om de huid weer af te sluiten en uitdroging geen kans te geven.

Een totaal ontspannende en daadwerkelijk verkwikkende behandeling met als resultaat een zijdezachte, gehydrateerde huid.

 

Chocoladepakking 90 min.   
68 €