MEDER Beauty Science

 

Ultieme oplossingen voor niet-invasieve huidverjonging

 

MEDER Beauty Science is 'het' topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland (in samenwerking met Japan) die laat andere cosmetische producten verbleken. Dit revolutionaire product is namelijk in staat dankzij transdermale technologie de hoogstaande ingrediënten op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te laten doordringen.

 

De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid 'van binnenuit' te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar hechtheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.

 

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science bieden een ideaal alternatief voor cliëntenmet contra-indicaties of voor diegene die een afkeer hebben tegen behandelingen met injecties. Elk product van Meder Beauty Science heeft een verbluffend kosmetisch effect — devruchten van zeven jaar werk, verzet door de befaamde productontwikkelaar en arts dermatologe dr. Tiina Orasmae-Meder en haar toonaangevende Zwitserse laboratorium. 

LIPO - OVAL                    € 95,00

De eerste niet-invasieve liposculptuur behandeling voor het gezicht, met vetafbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve ingrediënten en biologisch peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende ‘onderkinnen’ krachtig tegen.

 

Onmiddellijk VETAFBREKEND EFFECT en krachtige VOCHTAFVOER.
Liposculptuur effect in het gezicht direct na de eerste behandeling!
Actieve stimulering van de SYNTHESE VAN COLLAGEEN EN ELASTINE.
Verbeterde microcirculatie,
VERJONGEND en verstevigend.

Aanzienlijke REDUCTIE van ‘onderkin’ en herstel van de gezichtscontour.

 

ARMA - LIFT                      € 95,00

is de ideale behandeling voor niet-invasieve lifting en bescherming tegen veroudering in het gezicht, de nek en het decolleté. De toegepaste biotechnologische peptiden en celextracten helpen de dermacellen bij de synthese en gaan het verval van de huideigen structuurproteïnen zoals collageen en elastine tegen.

 

HERSTELT de GEZICHTSCONTOUR.
VERBETERT de TEINT en de
VEERKRACHT van de huid.
VERZACHT LIJNEN en VULT kleine rimpels.
maakt NEUSPLOOIEN en diepe rimpels MINDER diep en ernstig.
EGALISEERT de huid en laat die STRALEN, en zorgt voor algehele VERJONGING.


Es - Eu Seb                         € 95,00

Het middel herstelt de natuurlijke microflora en de gezondheid van de huid en verbetert de natuurlijke beschermende functies ervan. De behandeling zorgt voor een actieve vochtafvoer en afname van de productie van vetweefsel in het gezicht, de nek en het decolleté, zodat de kans op verdere uitbraken wordt verkleind.

  • Creëert de juiste omstandigheden voor de ONTWIKKELING VAN EEN GEZONDE MICROFLORA.
  • Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid.
  • Vermindert de OVERGEVOELIGHEID van de huid.

 

MYO - FIX                       €125,00

biedt de ultieme behandeling voor non-invasieve correctie van gezichtsrimpels. Het wordt wereldwijd in ruim twintig landen toegepast als veilig en effectief alternatief voor injecties om neuromusculaire activiteit te verminderen en scherpe lijnen te verzachten. De unieke formule bevat spierontspannende biotechnologische peptiden van de nieuwste generatie.

 

VERMINDERDE ACTIVITEIT in de gekozen aangezichtsspieren — al na de eerste behandeling!
Duurzame CORRECTIE van rimpels in VOORHOOFD,  neus-lip plooi en rond de OGEN.
Verbeterde TEINT en VEERKRACHT.

JEUGDIGE, stralende gezichtsexpressie.HYDRA - FILL                   €95,00

Een niet-invasieve rimpelvuller. Vochtinbreng in de diepere weefsels, die het volume van statisch en dynamisch water in de opperhuid en de dermale laag herstelt en overgevoeligheid van de gezichts- en hals huid voor externe factoren vermindert.

 

Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid.
VLAKT KLEINE RIMPELS UIT.
VERZACHT en VERMINDERT
OVERGEVOELIGHEID.
HEELT, KALMEERT en VERMINDERT de zichtbaarheid van bloedvaten.
Maakt teint en textuur van de huid STRALEND en EGAAL.

REPAREERT huid die beschadigd is door de zon.

THUISVERZOGINGS LIJN