NIEUW BIJ JALINA BEAUTY VANAF DECEMBER 2018!

MESO ANTI CELLULITE
Nu bestaat de mogelijkheid om het cellulite op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve homeopathische bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. 

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun’. Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten.


Voordelen actieve samenstelling:

 • lost het vet op
 • is water afdrijvend
 • geeft voeding aan de huid
 • verwijdert verharde weefsels onder de huid
 • bevordert lymfe drainage
 • bevordert de bloeddoorstroming

REGIO'S 

 • Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.
 • Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.

Wij behandelen echter per zone maximaal 10 ml per behandeling

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Kuur interval om de 4 weken. 
VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.
NA DE BEHANDELING
Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.
Maak de eerste 24 uur ook geen gebruik van normale bodylotion, gebruik van geparfumeerde bodylotion is pas na 48-72 uur toegestaan. Sporten is minimaal 24 uur na de dag van de behandeling af te raden. Sauna en zonnebank is een week niet toe gestaan.. 
CONTRA INDICATIES
Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt.  

INHOUD VAN DE BEHANDELING

 • de huid krijgt eerst een ontsmetting
 • anti cellulite injecties 
 • aanbrengen van herstellende recovery crème 


PRIJZEN
Meso Cellulite per behandeling  € 145,00 
Meso Cellulite kuur 3 behandelingen  € 390,00 

AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751

Mail: beautysalonjalina@live.nlMEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodig ik u graag uit bij Jalina Beauty voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.