MESO LIFT

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende kleine lijntjes in de huid. Iedere vrouw of man stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt, hui in uw gezicht wordt helaas slapper. Met MesoLift is het eenvoudig te verhelpen. Fijne lijntjes worden zachter door het injecteren van Hyaluronzuur 2%. Huid wordt strakker door het injecteren van speciale peptides. 


Mesotherapie is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Het cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler. Bij het injecteren of insluizen maakt we gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.
Ik spuit de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald en samen met het verdovingsmiddel zorgt dit ervoor dat de ingreep pijnloos verloopt. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten. Na de behandeling koelen we het gebied met kompressen om de zwelling tegen te gaan. 

De Meso Lift Hyaluronzuur is een cocktail op basis van 100% puur hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.

Meso Lift Hyaluronzuur is een vloeibare lichte vulling en versteviging van de huid, voor matige rimpels en lijnen. In het te behandelen gebied wordt om de 2-3 mm een druppeltje 2% puur hyaluronzuur  met een mesogun geïnjecteerd. De Vital trekt vervolgens vocht aan en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Meso Lift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaald. De behandeling kan met een tussenpauze van 4 weken herhaald worden. Deze behandeling is niet voor (diepere) rimpels, diepere groeven en of volume vulling - zie dan mesofill

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen. 
VOORDELEN
- geen lokale verdoving nodig
- natuurlijk en duurzaam resultaat
- onmiddellijke hydratatie in de huid
- bevordering van de vorming van collageen
- puurste hyaluronzuur en is 100 % biologisch afbreekbaar 
- peptides van de beste kwaliteit van extra verstrakking

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen ik zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit aminozuren, vitamines, actieve bio-stimulerende middelen, collageen, minerale zouten, hyaluronzuur, DNA-derivaten, homeopatische middelen en soms plantaardige extracten. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

  • Hylaronzuur:  Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
  • Aminozuren:  Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
  • Mineralen:  Stimuleren het weefselmetabolisme
  • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.
VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Mogelijke bijwerkingen van deze behandeling zijn onder andere een lichte roodheid of zwelling, gevoeligheid en warmte van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en zullen vrijwel altijd binnen een paar uur tot maximaal 2 dagen verdwijnen.  Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. Eigen lip of neus rimpelplooi massage is na 12 uur weer toegestaan.  

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.
Kuur interval om de 4 weken.


INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een basisreiniging en ontsmetting
  • hyaluronzuur & peptide lift injecties 
  • aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 


PRIJZEN 
MesoLift voorhoofdlijnen & fronslijntje  € 150,00 
MesoLift jukbeencontour  €150,00
MesoLift kaaklijnverstrakking € 150,00 
MesoLift lipcontourlijnen  € 150,00 
MesoLift neus-lippenplooi(beidekanten)  € 150,00 AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751
MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodig ik u graag uit bij Jalina Beauty voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.