MESO LIP TINT

Meso Lip Tint is een nieuwe innovatieve technologie waarbij de natuurlijke lipkleur wordt benadrukt of verlicht, met een zogenaamd kleureffect.

Hier kunnen verschillende tinten in de lippen worden verwerkt. Het geeft een effect geeft van volle, mooi geaccentueerde lippen. Het verzacht rimpels, verstevigt de huid en vecht tegen voortijdige huidveroudering. 

Dit is een uitstekend alternatief voor permanente make-up als u bang bent voor een zeer langdurig effect en pijn. Dit is echter niet het enige voordeel van dit product. Meso Lip Tint gehydrateerd, voedt en regenereert intensief de huid van de lippen, de lippen worden zijdezacht.

KLEUR

Het product is verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren: delicaat roze, intens roze, rode en rode wijn.  De kleur na de eerste behandeling is vrij semi-doorschijnend in de vorm van semi-transparante lipgloss (geen glanseffect) in een hoeveelheid van 5-10% kleurverzadiging van het pigment.

NAZORG
Gedurende 24 uur je lippen make-up loos te houden, maak ook geen gebruik van lipgloss of lippenbalsems. 
Na de eerste behandeling kunt u vrij bevochtigde en geregenereerde lippen verwachten. De kleur na de eerste behandeling is vrij semi-doorschijnend in de vorm van semi-transparante lipgloss (geen glanseffect) in een hoeveelheid van 5-10% kleurverzadiging van het pigment. 

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de lippen. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. 


ADVIES 
Variërend van een paar tot meerdere sessies, wij raden 3 tot 5 sessies aan. Het effect is gelijk zichtbaar en daarom is de Meso Lip Tint een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden als u zelf nooit geen lipstick gebruikt. BB LIPS Treatment kan niet boven  fillers, maar je kan deze laatste wel 2 weken na de BB LIPS door je arts laten zetten indien gewenst.  Als we de behandeling 2-5 maal herhalen, de effecten tot 4-6 maanden. Voor de duurzaamheid van de kleur is het noodzakelijk om een ​​reeks behandelingen uit te voeren, omdat het zoals hierboven vermeld geen permanente make-up is. Samen met het aantal behandelingen neemt de kleurverzadiging toe. Kuur interval om de 2 tot 3 weken. 

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • prep treatment
  • Meso Lip Tint behandeling
  • afther care treatment 


PRIJZEN  

Meso Lip Tint per behandeling  € 140,00
Meso Lip Tint kuur 3 behandelingen  € 400,00  

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodigen wij u graag uit bij JALINA BEAUTY&SPA voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek. 


AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751