NIEUW BIJ JALINA BEAUTY VANAF JULI 2018!

Micro-needling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. 

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn. 

Microneedling is inzetbaar voor:


Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping;

Acne littekens;

Littekens van andere aard;

Zonbeschadiging;

Pigmentstoornissen;

Grove huidstructuur / vergrote poriën;

Striae / striemen;

Cellulitis;

Dubbele kin.Consult


Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Jalina Beauty&Spa een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist over wat u kunt verwachten.

Werking dermapen Therapie


De disposable en steriele cartridge bestaat uit 12 minuscule naaldjes, die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar geven de huid voldoende prikkels om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De dermapen is zo geavanceerd, dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Door de duizenden micro-kanaaltjes dringen de werkzame stoffen uit de huidverzorgingsproducten en serums dieper door en worden ze beter opgenomen.


Dermapen samen met de originele mesotherapieformules met

de BCN producten zijn pure actieve ingrediënten, farmaceutische kwaliteitssamenstellingen zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn steriel (geen bewaarmiddelen of additieven), dus ze bereiken een grote tolerantie. Ze kunnen alleen worden gebruikt of worden gecombineerd met andere producten van, zowel BCN Classics, als BCN Cocktails.


Het Institute BCN Classics, gecombineerd met de meest geavanceerde transdermale toedieningssystemen, bieden patiënten de voordelen van traditionele mesotherapie, maar met een niet-invasieve, veilige en pijnloze behandeling, zonder bijwerkingen en onmiddellijke resultaten.


Ze laten ook toe om voor elke patiënt 100% aangepaste behandelingen te creëren om op een gepersonaliseerde manier esthetische problemen zoals huidveroudering, lokaal vet, vlekken, haarverlies, slapheid, cellulitis, striae, acnelittekens, etc. op een persoonlijke manier te fixeren.Nazorg
Gedurende 48 tot 72 uur je huid (op behandelplaats) make-uploostehouden.De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken.

 

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact directzonlicht,indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. 


Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren totvierweken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Eventuele kleine complicatiesdiekunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


Keuze lijst - S zone 
Oogcontour  of  Oogwallen  of  Lipcontour  of  Lachlijnen  of   Lip volume met hyaluronzuur 2% of litteken
  

€ 70,-

Keuze lijst - M zone

Mondcontour met de lachlijnen  of  Bovenkant Handen  of  Voorhoofdlijnen  of  Wangen of Nek 

€100,-


Keuze lijst - L zone

Gezicht, decolleté

€125,-


ANTI-CELLULITE ZONES - gemiddelde benodigdheden per behandeling 

love handles 5 tot 10 ml  /  buik zone 7,5 tot 10 ml  /  maag zone 5 tot 10 ml  /  heupen 7,5 tot 10 ml /  achterzijde bovenarmen 5 ml/  buik/broekrand 7,5 tot 10 ml  /  rijbroek 7,5 tot 10 ml


ANTI-CELLULITIS BEHANDELING:

Prijs € 135,- 


ANTI-STRIAE/STRIEMEN BEHANDELING:
PRIJS  €135,- 
Advies 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit iseen gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijkvan de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4maandenterug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuurprijzen op aanvraag.


INFO
Interval: 2 weken 


PRIJZEN Gezicht of decolleté behandeling    €125,00   


 Gezicht & hals                                €150,00 


 Gezicht, hals & decolleté                 €185,00             
EXTRA OPTIES IN DE BEHANDELING 
Orgiad Sheet Mask  € 15,00