NANO DERMABRASIE 

Nano-dermabasie polijst de huid met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag geschraapt zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan, en kleurt iets rossig. Het is een enorme oppepper voor je huid en in kuurverband kun je met NANO-dermabrasie ook zeker de huid een flinke booster geven waardoor een lichte huidverbetering zichtbaar wordt. Het is te vergelijken met micro-dermabrasie. Wij blijven echter met deze behandeling op de hoornlaag werken.


NANO-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.
NANO-dermabrasie is een oppervlakkigebehandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling wordengebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 24 uur).


NANO-dermabrasie  wordt toegepast bij de behandeling van:

  • Ruwe huid
  • Zonbeschadigingen
  • Acné (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding


Tijdens deNANO-dermabrasiebehandelingwordt het krachtige hyaluron cocktail als werkstof ingezet. Dit stimuleert de doorbloeding in de huid waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt. De productie vancollageen en elastinewordtgestimuleerd in alle huidlagen. Het NANO hyaluron cocktail geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid. Als extra is er ook de BCN Mesovita cream te verkrijgen in onze salon voor thuisgebruik, zodat je de resultaten van de behandeling verder kunt optimaliseren.


  • De Mesovita cream -
  • Te gebruiken gelijk na mesotherapie behandeling
  • Is een mooie aanvulling voor de cosmetische mesotherapie 

De behandeling

Na het reinigen van de huid zal uw behandeld worden door de Dermapen met speciale nano naalden. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren. Daarna heeft u de keuze uit 2 verschillende maskers. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van BCN Epithe.Nazorg
Gedurende 24 uur je huid (op behandelplaats) make-up loos te houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.
Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

Advies 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.   Kuurprijzen op aanvraag.

PRIJZEN


gelaat&hals
incl reiniging + hyaluron druppels + moisturizing cream  € 95,00  

gelaat&hals&decolette

incl reiniging + hyaluron druppels + moisturizing                    cream €105,00  


EXTRA OPTIES IN DE BEHANDELING 
Orgiad Sheet Mask  € 14,00 

INFO

Interval:  2 weken