Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandelingen in één!

Een gezicht onder je handen zien verbeteren en duurzame resultaten op de lange termijn, dát is wat iedereen graag zou willen.

Met de revolutionaire OxyGeneo behandeling van Pollogen is dit nu mogelijk.

 

Wanneer de CapSugen in contact komt met de gel op het gelaat vindt er een reactie plaats waarbij kleine koolstofdioxide belletjes op het huidoppervlak vrijkomen. De CapSugen lost geleidelijk op waarbij deze een lichte mechanische exfoliatie bewerkstelligt. Dankzij de combinatie met de licht exfoliërende werking van fruitzuren is deze peeling vrijwel net zo effectief als een microdermabrasie behandeling maar milder en daarmee ook geschikt voor een gevoelige huid.

De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.

 

De volledige behandeling kan al in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld een feestje kun je er stralend en fris uitzien.

Een kuur is 4 tot 6 behandelingen. Tijdens deze kuur brengen wij je huid naar een hoger niveau.

Er zijn inmiddels prachtige resultaten bereikt met deze revolutie in huidverzorging.

Ervaar OxyGeneo zelf tijdens één van onze demonstratiedagen bij Beauty Salon Jalina. Informeer daar de data.

Prijsen:

 

OxyGeneo 

Reiniging  – OxyGeneo – Mask - Dagverzorging 

Gezicht totaal- € 75,00

Kuur 6x €65,- €390,-

 

Gezicht totaal +decolleté  ( gezicht, kaaklijn en hals en decolleté! )                            € 95,00

Kuur 6x € 85,- €510,-

 

Decolleté + hals + kaaklijn € 75,00

Kuur 6x € 65,- € 390,-

 

Armen € 75,00

Kuur 6x € 65,- € 390,-