NIEUW BIJ JALINA BEAUTY VANAF DECEMBER 2018!

SKINBOOSTER
Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder probleem een geschikte skinbooster. 
Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig. Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na twee dagen helemaal wegtrekken. 

Afhankelijk van uw huidconditie stelt de adviseuse de actieve stoffen die worden ingespoten samen. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en 2% hyaluronzuur .  

RESULTAAT

  • Een betere hydratatie van de huid
  • De huidstructuur wordt verfijnd
  • Gezonde kleur (erg goed voor rokers)
  • De totale huidconditie verbetert


Skinbooster Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Skinbooster Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.

VOORZORG
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.


NAZORG

Mogelijke bijwerkingen van deze behandeling zijn onder andere een lichte roodheid of zwelling, gevoeligheid en warmte van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en zullen vrijwel altijd binnen een paar uur tot maximaal 2 dagen verdwijnen. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. 

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  
Kuur interval om de 4 weken.

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een basisreiniging en ontsmetting
  • hyaluronzuur & vitamine cocktail injecties 
  • aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 

  
PRIJZEN 
Skinbooster gelaat per behandeling  € 160,00 
Skinbooster gelaat kuur 3 behandelingen  € 440,00 

AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751
MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodig ik u graag uit bij Jalina Beauty voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.