Speciale instituutbehandelingen in kuurvorm 
Bij de instituutbehandelingen van Sothys wordt gewerkt met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten verlengen en ondersteunen echter de resultaten van deze behandeling.

Jeunesse | Cosmeceutische Huidverjonging

Deze intensieve verjongende behandeling beschermt het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door een dubbele aanpak van de tekenen van veroudering. Dit wordt waargemaakt door het tri-complex (saffraan, sophora en peptiden) Saffraan en Sophora verwijderen de afvalstoffen, waardoor de huid weer gaat stralen. Peptiden beperkt de celveroudering.


In een kuur van 3 behandelingen in drie weken, ziet uw huid er zichtbaar 6 jaar jonger uit.

75 min. € 85,00
In kuur van 3 behandelingen in drie weken € 232,-

Hydra 3HA | Cosmeceutische drievoudige hydratatie

Een intensief vochtbad voordehuid,doormiddel van drievoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrekaanvocht,verdwijnen. De korte rugmassage en de verschillende massages zorgen voor een heerlijke ontspanning.

 75 min. € 85,00
In kuur van 3 behandelingen in drie weken € 232,-

De Beauty & Health Award behandeling van 2015 Sothys eau thermale spa.

Spa Behandeling | Voor de overgevoelige huid

Een gezichtsbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

60 min. € 65.00

Seizoensbehandeling | Een frisse verleiding 2x per jaar

Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie.

60 min. € 65.00

Professionele Oogbehandeling

Zichtbaar bestrijden vandonkerekringen,wallen en rimpels. Direct resultaat, verminderd veroudering en vermoeidheid.

Ontspanning voor de ogen. Ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.

Verloop van de behandeling: -Reiniging -Gommage exfoliant -Serum met speciale massage om de huid te verjongen -2x Modelage creme en 2x de massage met de porseleinen lepels -Handmatigemassage-Speciaaloogmasker -Oogverzorging. 
25 min. € 37,50

Voor een optimaal resultaat: Kuur van 3 behandelingen, 1 keer per week €107,50

Deze behandeling tijdens een gezichtsbehadeling 27,50 Oogbehandeling in combinatie met de Multi Yeux oogverzorging voor thuisgebruik 85,- Dit is een korting van 7,50! In combinatie met deHalsenDecollete behandeling samen voor 65,-

 

Alle behandelingen met onmiddellijk resultaat! 

De behandelingen links zijn aan te vullen met de volgende modules:


           Harsen bovenlip                 € 8,- 
           Harsen kaakcontour  € 9,- 
           Verven wimpers  €15,- 
           Verven wenkbrauwen  € 9,- 
           Wenkbrauwen & wimpers verven 
€20,-