3e Generatie Radiofrequentie

Pollogen is de grondlegger van TriPollar radiofrequentie. TriPollar Radio Frequentie (RF) technologie is een 3e generatie van Radiofrequentie. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande mono polaire en bi polaire technologieën. Eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. 

TriPollar behandelingen geven direct zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling – en duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.


SMART-TOUCH NATURAL SKIN RENEWAL PLATFORM

Met TRIPOLLAR TECHNOLOGY

Met behulp van radiogolven pakt Tripollar problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren en rimpels doeltreffend aan. Ook mannen kunnen terecht voor een behandeling met Tripollar. Zonder pijnlijke ingreep, zonder herstelperiode en zonder hoge kosten.

Hoe werkt het?

Radiofrequente apparatuur werkt op basis van straling. Deze (onzichtbare) golven dringen door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Daarnaast wordt door de warmte vastzittend vet afgebroken, vocht en afvalstoffen afgevoerd en verdikte bindweefselschotjes afgebroken. De vernietigde vetcellen worden door het lichaam afgevoerd en komen niet meer terug! Een uitgebreid intakegesprek en analyse zorgen ervoor dat uw wensen en verwachtingen duidelijk in kaart worden gebracht.

Direct zichtbaar resultaat!

Behandeling met Tripollar Radiofrequency heeft twee effecten. Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is zichtbaar strakker en gladder. De aanmaak van nieuwe collagene vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee tot vier maanden na de behandeling doorgaat. Het resultaat van de Tripollar Radiofrequency is langdurig en verdwijnt dus niet wanneer er met de behandeling gestopt wordt. Wel wordt een maal per 8 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen, om het effect te behouden.


Prijzen

TriPollar behandeling (± 60 min.)  € 69,00
Reinigen – epileren – Tripollar – serum – dag/nacht verzorging
Kuur van 6 behandelingen korting per behandeling: 10%
Tripollar deel behandeling
Ogen of mond

Handen
€ 25,00

€ 35,00
Ogen èn mond

Decolleté 

Bovenarmen€ 40,00

€ 55,00

€ 55,00
TriPollar en OxyGeneo behandeling (± 90 min.) € 99,00
Reinigen – epileren – TriPollar – OxyGeneo – ampul – serum – dag/nachtverzorging  
Kuur van 6 behandelingen korting per behandeling: 10%
TriPollar en OxyGeno+ behandeling (± 120 min.) € 115,00
Reinigen – epileren – onzuiverheden verwijderen – TriPollar – OxyGeneo – ampul – vliesmasker – serum – dag/nachtverzorging
Kuur van 6 behandelingen korting per behandeling: 10%
 
Tevens kunt ook een TriPollar oog òf mond behandeling toevoegen aan iedere bestaande behandeling voor een meerprijs van € 20,00 (ogen èn mond € 35,00)

3e Generatie Radiofrequentie