NIEUW BIJ JALINA BEAUTY&SPA GYMNASTIEK VOOR DE HUID!

NIEUW BIJ JALINA BEAUTY&SPA

GYMNASTIEK VOOR DE HUID!GYMNASTICS! ||  Kuur voor het verstevigen van de huid & het verminderen van fijne lijntjes. 6 treatments + gratis product Le booster lift (prijswinnaar beauty awards 2019, t.w.v €75,90).

Op een gegeven moment krijgt iedereen er mee te maken. De huid wordt minder vol en we krijgen last van rimpels. Laat de tijd Stillstand met de gymnastiek voor de huid kuur bij Jalina Beauty&Spa.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK? Voor optimaal resultaat moet je deze treatments in kuurverband doen. Je komt iedere 2 weken voor je treatment. De eerste treatment duurt 75 minuten. Hier gaan we eerst goed naar jouw huid en wensen kijken.

Vervolgens gaan we beginnen met de reiniging en peeling. Daarna beginnen we met de huidgymnastiek, dit is een speciale massagetechniek, die werkt op het verstevigen van de huid en het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens de massage werken wij met het product Le booster lift van Absolution. Deze sterk geconcentreerde superbooster heeft dit jaar de 1e prijs gewonnen bij de beauty awards en heeft een sterk liftende werking op de huid. De huidgymnastiek voelt aangenaam en ontspannend aan op de huid. Na de massage krijg je nog een kalmerend masker en sluiten we af met de rozenkwartssteen. Deze zorgt voor een prachtige huidteint en voert de afvalstoffen af, je ziet direct verschil! Uiteraard volgt daarna de huidverzorging.

OVERIGE 5 TREATMENTS: Deze treatments duren 45 minuten. De huid wordt gereinigd en vervolgens beginnen we met de huidgymnastiek. Daarna sluiten we weer af met de rozenkwartssteen & huidverzorging.

Je zult zien, dat je huid per treatment voller gaat aanvoelen en fijne rimpeltjes gaan vervagen. Na de kuur kun je er voor kiezen om af en toe een onderhoudtreatment te doen voor het behouden van het prachtige resultaat.

Kosten? 6 treatments + gratis Le booster lift (t.w.v €75,90, normaal €425,- nu voor €395,-