CARBOXY THERAPY


Carboxy therapie is het onderhuids injecteren van kooldioxide gas. Het is een veilige methode om de huid te verjongen en is effectief bij de behandeling van rimpels, huidverslapping, cellulitis en striae. De behandeling heeft geen of nauwelijks een herstelperiode en duurt vaak slechts 10 tot 25 minuten. Kortom, carboxy therapie is een eenvoudige en veilige behandelmethode voor een mooiere, jonger uitziende huid. Door het injecteren van kleine hoeveelheden kooldioxide net onder huid, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit leidt tot een toename aan zuurstof en voedingsstoffen naar dat gebied, die resulteren in herstellende processen. Hierbij wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.
VEILIG
Kooldioxide komt van nature voor in het lichaam en in de lucht. Het gebruik van kooldioxide met onderhuidse injecties is zeer veilig en wordt wereldwijd door een groeiende groep artsen aangeraden. Carboxy therapie wordt niet aanbevolen bij verschillende medische toestanden zoals zwangerschap. Daarom is een intake bij een deskundige noodzakelijk om eventuele contra-indicaties uit te sluiten. Als je ibuprofen, antistollingsmedicijnen, omega 3 of vitamine E genomen hebt voorafgaand aan de behandeling, heb je een hoger risico op blauwe plekken op de plaats van de injecties. Door het injecteren van kleine hoeveelheden kooldioxide net onder huid, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit leidt tot een toename aan zuurstof en voedingsstoffen naar dat gebied, die resulteren in herstellende processen. Hierbij wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

TOEPASSING GELAAT

  • Vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen
  • Vermindert kraaienpootjes en fijne rimpels
  • Verstevigt verslapte huid door stimuleren van collageenproductie

TOEPASSING OVERIG

  • Vermindert huidverslapping en rimpels in hals en decolleté
  • Vermindert striae littekens
  • Vermindert lokaal cellulitis

DE BEHANDELING

Met een injectienaald zal de kooldioxide onder de huid worden ingebracht. Vrijwel direct erna, zal het behandelde gebied opzwellen. Normaal gesproken zakt de zwelling na 10 tot 15 minuten. Heel zelden kan dit ook langer duren, tot enkele dagen na de behandeling.

Om de resultaten te behouden adviserenwe om na 6 maanden weer een nieuwe afspraak met ons te maken. De eindresultaten zie je pas enige tijd na de behandeling. Dit komt omdat de reactie van collageen een traag proces is dat weken totmaanden in beslag kan nemen. Het verminderen van littekens en striae is een langdurig proces.

NA DE BEHANDELING

Verwachte bijwerkingen zijn zwelling, roodheid, gevoeligheid en crepitatie (gasbelletjes onder de huid). Deze verdwijnen meestal binnen 30 minuten.
In sommige gevallen kan de zwelling enkele dagen aanhouden. Een eventuele blauwe plek is meestal binnen één tot twee weken verdwenen. 
Bescherm de huid met een goede zonnefactor.

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 tot12behandelingennodig. Dit is een gemiddelde indicatie, deresultatenkunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit isafhankelijkvan de huid, interne en externe factoren zoalsdehormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komenvooronderhoudsbehandelingen. 


INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een ontsmetting
  • CO2 injecties 
  • aanbrengen van herstellende recovery crème 


PRIJZEN

          Wallen                                    

€ 75

          Halslijnen

€ 85

          Decolleté slaaplijnen klein

€ 75

          Decolleté slaaplijnen groot

€ 125

          Littekens (vanaf)

€ 75

          Striae klein

€ 125

          Striae groot

€ 225Losse behandeling gezicht                   €125,
Losse behandeling gezicht en hals       €150,-
Losse behandeling gezicht & hald & decollette                                            €175,-

AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751
MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodig ik u graag uit bij Jalina Beauty voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.