MESO LIPOLYSE

Grote kans dat je nog nooit van phosphatidylcholine hebt gehoord. Niet zo vreemd: dit stofje 
dat net als botox wordt geïnjecteerd is relatief nieuw en is dit jaar komen overwaaien uit de Verenigde Staten. 

Kybella, Aqualyx en BCN Institute lipolyse bestaat uit het toedienen van een injectie van twee stofjes: phosphatidylcholine (PPT) en deoxycholaat. Deoxycholaat is een hulpstof, die ervoor zorgt dat het PPT de vetcellen op de plek van de injectie beter kan oplossen. Als de vetcellen eenmaal opgelost zijn, worden ze via het bloed naar de lever vervoerd en zo uit het lichaam verwijderd. Het is belangrijk om je te realiseren dat dit mechanisme enkel aangrijpt op het oplossen van vetcellen en geen invloed heeft op bijvoorbeeld het cholesterolgehalte.

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Aangezien de behandeling niet uit chirurgie bestaat, hoef je na de behandeling niet in het ziekenhuis of de kliniek te blijven: je mag gelijk naar huis. In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.ZONES - GEMIDDELDE BENODIGHEDEN 
Onderkin 2 tot 4 ml/
love handles 6 tot 10 ml  /  buik zone 8 tot 10 ml  /  maag zone 6 tot 10 ml  /  heupen 8 tot 10 ml /   achterzijde bovenarmen 6 ml
buik/broekrand 8 tot 10 ml  /  rijbroek 8 tot 10 ml  /  gynaecomastie (borstverkleining mannen) 4 tot 6 ml

ADVIES
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.  Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 6 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Interval voor deze behandeling is 1x per maand, maximaal 3 maanden achter elkaar.

VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.


NA DE BEHANDELING
Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.
Maak de eerste 24 uur ook geen gebruik van normale bodylotion, gebruik van geparfumeerde bodylotion is pas na 48-72 uur toegestaan. Sporten is minimaal 24 uur na de dag van de behandeling af te raden. Sauna en zonnebank is een week niet toe gestaan.


CONTRA INDICATIES
Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt. 

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een ontsmetting
  • lipolyse injecties 
  • aanbrengen van herstellende recovery crème    
 PRIJZEN 

Lipolyse 1 cocktail 2ml   € 150,00 
Lipolyse 2 cocktails 4ml   € 200,00 
Lipolyse 3 cocktails 6ml   € 250,00 
Lipolyse 4 cocktails 8ml   € 300,00 
Lipolyse 5 cocktails 10ml  € 350,00 


MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodigen wij u graag uit bij Jalina Beauty&Spa Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek. 


AFSPRAAK MAKEN
Tel: +31624955751

Mail: beautysalonjalina@live.nl