PLASMA LIFT


Wat is plasma techniek?

Huidbehandeling met plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij cel vernieuwing gestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen  dringen door tot in de dieper huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken .de huid verjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

Hoe werkt plasma?

Bij een plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte .Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen /elastine vezels.

Tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd .De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerder keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal ik een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling zal ik met het plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken -u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt duurt een behandeling gemiddeld 5-20 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De behandelaar zal u advies geven over een goede nazorg.

De resultaten zijn langdurig zichtbaar en behandelingen kunnen zonder problemen herhaald worden.


Waarom kiezen voor de Its Plasma Lift Pro ?

Omdat het toepasbaar is op alle huidtypes.   


Welke Plasmabehandelingen zijn er?


-Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie)

-Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen

-Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

-Verwijderen van ouderdomswratjes en ander andere bultjes/pukkels/plekjes

-Verbeteren van littekens, zoals acne littekens                                                                                                                                                                                                                                                   -Verbeteren van striae op het lichaam.

                                                                                                                                                                           PRIJSLIJST:


Boven ooglid correctie                         € 350,-

Onder ooglid lift                                   € 350,-

 

    Boven en onder ooglid lift.                   € 550,-     


Rokerslijnen & mondrimpels                € 250,-


Wenkbrauwen liften                              € 230,-


Kraaienpootjes                                    € 250,-

 Neus lippenplooi                                  € 250,- 


      Pigmentplekken ( vanaf)                      € 75,-       

Fibromen/wratjes ( vanaf).                   € 75,-


Bent u nog niet voldoende geïnformeerd of heeft u nog vragen? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact op. Ik verstrek u dan extra informatie en beantwoord al uw vragen.

NEEM CONTACT OP

Tel. 06-24955751

https://www.jalinabeauty.nl/

beautysalonjalina@live.nl