1.

                         Micro-needling!       

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. 

Door de duizenden micro-kanaaltjes dringen de werkzame stoffen uit de originele actieve mesotherapie producten dieper door en worden ze beter opgenomen.


Microneedling is inzetbaar voor:


Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping;

Acne littekens;

Littekens van andere aard;

Zonbeschadiging;

Pigmentstoornissen;

Grove huidstructuur / vergrote poriën;

Striae / striemen;

Cellulitis;

Dubbele kin.


2.
DERMAPEN MEDICAL HAIR 

Dermapen Hair is een behandeling die ingezet kan worden bij dun, dof haar of vermoeide haargroei. 
  Dermapen Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde en glanzende haren te produceren waardoor het haar verbeterd wordt.


De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van onze Hair cocktail. 


3.


Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandelingen in één!


Een gezicht onder je handen zien verbeteren en duurzame resultaten op de lange termijn, dát is wat iedereen graag zou willen.

Met de revolutionaire OxyGeneo behandeling van Pollogen is dit nu mogelijk.

 

Wanneer de CapSugen in contact komt met de gel op het gelaat vindt er een reactie plaats waarbij kleine koolstofdioxide belletjes op het huidoppervlak vrijkomen. De CapSugen lost geleidelijk op waarbij deze een lichte mechanische exfoliatie bewerkstelligt. Dankzij de combinatie met de licht exfoliërende werking van fruitzuren is deze peeling vrijwel net zo effectief als een microdermabrasie behandeling maar milder en daarmee ook geschikt voor een gevoelige huid.

De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.4.

MEDER Beauty Science

 

Ultieme oplossingen voor niet-invasieve huidverjonging

 

MEDER Beauty Science is 'het' topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland (in samenwerking met Japan) die laat andere cosmetische producten verbleken. Dit revolutionaire product is namelijk in staat dankzij transdermale technologie de hoogstaande ingrediënten op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te laten doordringen.

 

De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid 'van binnenuit' te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar hechtheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.